Музикална играчка Jollein - Moon Ash Green

  • Марка: Jollein
27,00 лв.

Помогнете на вашето мъниче да заспи удобно с тази сладка музикална играчка. Луничката е изработена от чудесно мек плюш и има дървен пръстен на шнура. Музикалната закачалка свири приспивна песен и вашето бебе лесно тръгва към страната на сънищата. Закачете музикалната закачалка в стаята на бебето или до кошарата за игра. Песничката, която музикалният играчката пуска е „You are my sunshine“ и се възпроизвежда за около 60 секунди.

Просто дръпнете връвта и луната ще изсвири приспивна песен. Малко музика може да има успокояващ ефект върху бебето. Луната има шнур с дървена халка, а в горната част има връв за закачане на музикалната закачалка по такъв начин, че вашето бебе да вижда и чува пингвина, но не може да го хване. Песента 'ти си моето слънце' трае около 60 секунди наведнъж; достатъчно дълго, за да накара бебето да заспи? Ако го повтаряте всеки ден, това се превръща в ритуал за сън и по този начин в признание за заспиване.

Съвет: пускайте музиката редовно близо до бременния си корем и ще видите, че тя е позната и успокояваща за вашето мъниче, когато току-що се роди.

Ето защо тази музикална висулка е хубав подарък за бременност. Ще бъде оценен и като подарък за майчинство.

Подобни продукти